LV-huollon hinnat ja Normiputki Oy:n toimitusehdot

Tutustu Normiputken LVI-töiden hinnoitteluun ja toimitusehtoihin. Palvelukuvaukset voit lukea täältä.

Hinnat ja ehdot voimassa 1.1.2016 alkaen.
Kaikki sivulla mainitut hinnat sisältävät verot.

Asennus- ja huoltotyöhinnat

Arkisin klo 07.00-16.00 välisenä aikana 68,20 € /h /asentaja.

Muina vuorokauden aikoina ja lauantaisin veloitamme tuntitaksan 68,20 € /h /asentaja. Korotettuna 100 % + hälytysmaksu 136,40 € /hälytys /asentaja ja pyhäisin veloituksemme on 68,20 € /h /asentaja korotettuna 300 % + hälytysmaksu 136,40 € /hälytys /asentaja.

Päivystys / hälytystyöt

Muulloin kuin arkisin klo 07.00-16.00 välisenä aikana puhelut kääntyvät suoraan päivystysnumeroomme 0400 729 259 myös konttorinumerostamme (09) 341 7610.

Tarvikkeet

LVI-tarvikkeet laskutetaan kulloinkin voimassa olevan LVI-Dahl Oy:n hinnaston mukaisesti. Ajantasainen hinnasto on näkyvissä LVI-Dahlin kotivuilla.

Tilausehdot

Työaika alkaa siitä kun pääkaupunkiseudulla oleva asentaja lähtee autollaan kohteeseen ja päättyy kun työ/työvaihe on tehty. Huom! Työ saattaa sisältää laskutettavaa työaikaa muuallakin kuin kohteessa. Tällaisia töitä ovat esim. mahdolliset kaatopaikalla käynnit, rassikoneen putsaukset verstaalla jne.

Päivystystyönä eli ns. hätätyönä suoritettava asennustyöaika alkaa siitä kun pääkaupunkiseudulla asuva päivystäjä lähtee kotoaan tai toisesta päivystystyökohteesta liikkeelle ja päättyy kun hän on takaisin kotonaan tai mahdollisesti seuraavassa paikassa odottavan päivystystyökohteen puolessa välissä.

Lisäksi laskutetaan kilometrikorvaus, mahdollinen hälytysmaksu, työhön käytetyt tarvikkeet sekä mahdollinen erityistyökalujen vuokra. Erityistyökaluja ovat erikokoiset rassikoneet, viemärikamerat, painehuuhtelulaitteet yms. Laskutus alkavilta työtunneilta. Mahdolliset tukkukäynnit / selvitystyöt ovat laskutettavaa työaikaa.

Matkakustannukset

Kilometrikorvaus 1,49 € /km. Minimi huoltoauton käyttömaksu 43,40€ /käynti.

Arvonlisävero

Kaikki tällä sivulla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksuehto

14 vrk netto, myöhästymiskorko 13 %.

Sopimusasiakkaiden tilausehdot

Mikäli sinulla / yritykselläsi on Normiputken kanssa ennestään toistaiseksi voimassa oleva sopimus liittyen hintoihin/maksuaikoihin/toimituksiin, menee olemassa oleva sopimus näiden tilausehtojen edelle. Eli voit huoletta käyttää tätä tilausjärjestelmää ilman pelkoa siitä, että aiemmin sovituista ehdoista poiketta