Ammattiasentaja palveluksessasi pääkaupunkiseudulla

Meiltä saat ammattitaitoisen putkimiehen LV-töihin pääkaupunkiseudulla. Normiputkimies on tunnettu siitä, että työt hoidetaan hyviä asennustapoja noudattaen ja laskutus on läpinäkyvää. Kaikilla asentajillamme on aina voimassaolevat lain edellyttämät luvat, kuten esimerkiksi tulityö- ja työturvallisuuskortit.

LV-huoltotyöt

Teemme aina kaikki LV-asennukset ammattitaidolla. Käyntimme jäljeltä kohde jää siistiksi ja kaikki toimii kuten pitää. Mikäli jokin huoltotyö vaatii jatkotoimenpiteitä kerromme siitä viipymättä sinulle sekä annamme arvion jatkosta. Olemme erikoistuneet kaikkiin mahdollisiin taloteknisiin LV-huoltoihin ja meillä on useita pitkäaikaisia, tyytyväisiä huoltosopimusasiakkaita.

Tarvikkeet

Työssä tarvittavat LV-tarvikkeet saat kätevästi kauttamme. Laskutamme kuluneet tarvikkeet kulloinkin voimassa olevan LVI-Dahlin hinnaston mukaisesti.

Vuosihuoltosopimukset ja dokumentointi

Vuosihuoltosopimus on kätevä esimerkiksi taloyhtiöille. Se voidaan tehdä määräajaksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Keskeisin etu vuosisopimuksesta tilaajalle on, tilausmääristä riippuen, työn ja tarvikkeiden edullisempi hinta sekä kapasiteetin varmistaminen. Esimerkiksi ”tulipalopakkasilla” esiintyy monesti vakavia lämmistysongelmia jolloin vuosisopimusasiakkaittemme ongelmat hoidetaan aina ensin.

Erityisen edun asiakas saa meiltä dokumentointimme kautta, sillä kaikki tehdyt työt kirjataan sähköiseen järjestelmään, jossa ne ovat asiakkaan nähtävissä milloin tahansa, yötä päivää (extranet). Dokumentointi suoraan kentältä on myös monen vakuutusyhtiön mieleen sillä se selkeyttää ja nopeuttaa korvauspäätösten tekemistä ja korvausten maksamista.

Ota yhteyttä!

Tutustu hinnastoomme ja yritykseemme ja ota yhteyttä. Palvelemme kaikissa putkitöihin liittyvissä tehtävissä pääkaupunkiseudulla.

Voit myös tilata Normiputki Oy:n putkimiehen suoraan netistä täällä.

Yksityisasiakkaiden kannattaa muistaa kotitalousvähennys, jonka saa kodin LVI-huoltotöistä.