Palvelut

Ammattiasentaja palveluksessasi pääkaupunkiseudulla

Meiltä saat ammattitaitoisen putkimiehen LV-töihin pääkaupunkiseudulla. Normiputkimies on tunnettu siitä, että työt hoidetaan hyviä asennustapoja noudattaen ja laskutus on läpinäkyvää. Kaikilla asentajillamme on aina voimassaolevat lain edellyttämät luvat, kuten esimerkiksi tulityö- ja työturvallisuuskortit.


LV-huoltotyöt

Teemme aina kaikki LV-asennukset ammattitaidolla. Käyntimme jäljiltä kohde jää siistiksi ja kaikki toimii kuten pitää. Mikäli jokin huoltotyö vaatii jatkotoimenpiteitä kerromme siitä viipymättä sinulle sekä annamme arvion jatkosta. Olemme erikoistuneet kaikkiin taloteknisiin LV-huoltoihin ja meillä on useita pitkäaikaisia, tyytyväisiä huoltosopimusasiakkaita.

Tarjoamiimme palveluihin kuuluu muun muassa:

 • Vuotavien putkien ja vesikalusteiden korjaaminen

 • Vesikalusteiden uusinnat ja huollot

 • Tukkeutuneiden viemäreiden avaamiset

 • Pattereiden ja patteriventtiileiden huollot ja uusinnat

 • Huonelämpötilojen säädöt

 • Lämmönjakojärjestelmien uusinnat ja huollot

 • Järjestelmien tasapainoitukset

 • Lämpökamerakuvaukset

 • Vesi- ja ilmamäärien mittausket ja säädöt

 • Viemäreiden painehuuhtelut

 • Viemäreiden kartoitus kuvaamalla sis. Tallennus muistitikulle

 • Patteriverkostojen yms. Putkistojen sykehuuhtelut

 • Pienurakat aina linjasaneerauksiin saakka

Yksityisasiakkaiden kannattaa muistaa kotitalousvähennys, jonka saa kodin LVI-huoltotöistä.


Vuosihuoltosopimukset ja dokumentointi

Vuosihuoltosopimus on kätevä esimerkiksi taloyhtiöille. Se voidaan tehdä määräajaksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Keskeisin etu vuosisopimuksesta tilaajalle on, tilausmääristä riippuen, työn ja tarvikkeiden edullisempi hinta sekä kapasiteetin varmistaminen. Esimerkiksi ”tulipalopakkasilla” esiintyy monesti vakavia lämmistysongelmia jolloin vuosisopimusasiakkaittemme ongelmat hoidetaan aina ensin.

Erityisen edun asiakas saa meiltä dokumentointimme kautta, sillä kaikki tehdyt työt kirjataan sähköiseen järjestelmään, jossa ne ovat asiakkaan nähtävissä milloin tahansa, yötä päivää (extranet). Dokumentointi suoraan kentältä on myös monen vakuutusyhtiön mieleen sillä se selkeyttää ja nopeuttaa korvauspäätösten tekemistä ja korvausten maksamista. 


Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja kuvaile lyhyesti, miten voimme olla avuksi.

Toivon yhteydenottoa 

Hinnasto

Asennus- ja huoltotyöhinnat

Hinnat ja ehdot voimassa 1.1.2016 alkaen

Arkisin klo 07.00-16.00 välisenä aikana

68,20 € / h / asentaja.

Muina vuorokauden aikoina ja lauantaisin

136,40 € / h / asentaja. + hälytysmaksu 136,40 € / hälytys / asentaja

Sunnuntaisin ja pyhinä

204,6 € / h / asentaja  + hälytysmaksu 136,40 € / hälytys / asentaja.


Matkakustannukset

Kilometrikorvaus 1,49 € /km. Minimi huoltoauton käyttömaksu 43,40€ /käynti.

Arvonlisävero

Kaikki tällä sivulla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksuehto

14 vrk netto, myöhästymiskorko 13 %.


Päivystys / hälytystyöt

Muulloin kuin arkisin klo 07.00-16.00 välisenä aikana puhelut kääntyvät suoraan päivystysnumeroomme 0400 729 259, myös konttorinumerostamme (09) 341 7610.


Tarvikkeet

LVI-tarvikkeet laskutetaan kulloinkin voimassa olevan LVI-Dahl Oy:n hinnaston mukaisesti. Ajantasainen hinnasto on näkyvissä LVI-Dahlin kotivuilla.


Tilausehdot

Työaika alkaa siitä kun pääkaupunkiseudulla oleva asentaja lähtee autollaan kohteeseen ja päättyy kun työ/työvaihe on tehty. Huom! Työ saattaa sisältää laskutettavaa työaikaa muuallakin kuin kohteessa. Tällaisia töitä ovat esim. mahdolliset kaatopaikalla käynnit, rassikoneen putsaukset verstaalla jne.

Päivystystyönä eli ns. hätätyönä suoritettava asennustyöaika alkaa siitä kun pääkaupunkiseudulla asuva päivystäjä lähtee kotoaan tai toisesta päivystystyökohteesta liikkeelle ja päättyy kun hän on takaisin kotonaan tai mahdollisesti seuraavassa paikassa odottavan päivystystyökohteen puolessa välissä.

Lisäksi laskutetaan kilometrikorvaus, mahdollinen hälytysmaksu, työhön käytetyt tarvikkeet sekä mahdollinen erityistyökalujen vuokra. Erityistyökaluja ovat erikokoiset rassikoneet, viemärikamerat, painehuuhtelulaitteet yms. Laskutus alkavilta työtunneilta. Mahdolliset tukkukäynnit / selvitystyöt ovat laskutettavaa työaikaa.

Sopimusasiakkaiden tilausehdot

Mikäli sinulla / yritykselläsi on Normiputken kanssa ennestään toistaiseksi voimassa oleva sopimus liittyen hintoihin / maksuaikoihin / toimituksiin, menee olemassa oleva sopimus näiden tilausehtojen edelle. Eli voit huoletta käyttää tätä tilausjärjestelmää ilman pelkoa siitä, että aiemmin sovituista ehdoista poiketaan.


Kaikki sivulla mainitut hinnat sisältävät verot.