Etumatka kasvaa!

Normiputki Oy on edelläkävijä toiminnanohjausjärjestelmien hyödyntämisessä. Järjestelmien kehittäminen yhteistyössä it-toimittajien kanssa on johtanut lopulta lähes täydelliseen läpinäkyvyyteen tuntityöpohjaisissa tilauksissa sekä tehokkuuteen, josta hyötyvät ennen muuta Normiputken asiakkaat. Sisäinen tehokkuus on myös tuonut paperittoman konttorin ja sitä kautta on vähentynyt mm. liikkuvien yksiköiden ajomatkat... olennaisesti! Voidaankin sanoa, että kyseessä on ollut myös todellinen EKOTEKO. Sillä kun ajaminen vähenee, niin kaikkihan siinä voittavat: asiakkaat, luonto ja yritys :-)

Normiputki Oy:ssä otettiin toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön ensimmäistä kertaa vuonna 2004. Järjestelmää on sittemmin kehitetty edelleen eri it-yhteistyökumppaneiden toimesta ja tällä hetkellä soihtua kantaa, vaatimustason ollessa jo todella korkealla,Codecenter Oy. "Erityisesti haluamme varmistaa, että uusi järjestelmä tukee Normiputki Oy:n uusia tehostamistarpeita myös tulevaisuudessa" toteaa projekteissa alusta asti mukana ollut Thomas Raehalme. Tästä syystä vanha järjestelmä tullaan korvaamaan vuoden 2014 loppuun mennessä uudella suomalaisella HILLAVA-toiminnanohjausjärjestelmällä.

Voit itse tutustua HILLAVA-järjestelmään tästä: www.hillava.com

Lotta Maija P