Normiputkelta saa nyt myös viemäreiden sukituspalveluja

Normiputki on aloittanut viemäreiden huoltosukitusten teon. Kyse on siis putkihuoltotöiden yhteydessä eteen tulevista sukitustarpeista. Pelkkiin sukituksiin erikoistuneet yritykset ovat tämän tyyppisiin töihin monesti liian kalliita, hitaita ja joustamattomia. Kun sukittaja ja putkimies on yksi ja sama henkilö voidaan viemäreiden sukitus tehdä per heti osana muuta putkistokorjaustyötä. Näin kaikki tarvittava osaaminen on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja kustannukset putoavat selvästi verratuna siihen jos sukittaja tulisi eri firmasta. Sukituksia tehdään 50mm viemäristä 150mm viemäriin -ja senteistä aina n. 100 metriin saakka. Erillisiä isoja pelkkiä sukitusurakoita ei siis palvelu sisällä.

Normiputki käyttää SaniLine Top Flex sukkia ja Sani Epoksia kiinteistöjen sisäpuoliseen sukitukseen. Top Flex sukat ovat riittävän joustavia, joten ne taipuvat ongelmitta 90-asteen mutkista sekä koonmuutokset ovat mahdollisia. Kaikki käyttämämme epoksituotteet täyttävät tai ylittävät eurooppalaiset laatustandardit per EN ISO 11296-4

Lisätiedot : Jari Enckell / Jari Paananen : 09-341 76 10 / info@normiputki.fi

resin-naslov.png
Lotta Maija P