Asiakastiedote

Arvoisat NormiKoneen asiakkaat (tiedote 19.6.2014)

Normiputki Oy:n aputoiminimi NormiKone ja sen toiminnot on myyty Hakonen Solutions Oy:lle. 
Tuotteet, hinnat ja toimitusehdot sekä voimassa olevat sopimuksenne säilyvät ennallaan. Huoneistojenne laitekannat on siirretty Hakosen järjestelmään jossa ne ovat käytettävissänne kuten ennenkin. NormiKone kiittää asiakkaitaan kuluneista vuosista. Nyt toteutettu liiketoiminnan siirto Hakoselle takaa NormiKoneen asiakkaille laadukkaat palvelut myös tulevaisuudessa. Alla uudet yhteystiedot.Kodin- ja pesulakoneiden myynti, toimitus ja huolto alkaen 19.6.2014 :          

-       asiakaspalvelu, puhelin 020 160 5140 (arkisin klo 8 – 16)
-       sähköposti, huolto: huolto@hakonen.fi
-       sähköposti, tilaukset:  tilaus@hakonen.fi
-       internet-sivut: www.hakonen.fi ja http://www.hakonen.fi/fi/yhteystiedot

Lotta Maija P