Tiedote / Normikone

Hakonen Solutions Oy ja Normiputki Oy ovat solmineet esisopimuksen, jonka tavoitteena on NormiKoneen kodinkoneiden huolto- ja jakelutoimintojen yhdistäminen Hakonen Solutions Oy:n toimintojen alle.

Normiputki Oy keskittää jatkossa voimavaransa  ja kehittämisensä LVI-huoltotoimintaan. Hakonen jatkaa strategiansa mukaista laajentumista kodin- ja pesulakoneiden huolto- ja jakelutoiminnoissa.

Kauppakirjojen allekirjoittamisen jälkeen kaikki NormiKoneen liiketoiminnot siirtyvät sellaisenaan Hakoselle, joka jatkaa operointia NormiKoneen nykyisillä palvelutoiminnoilla. Lopullinen kauppa pyritään tekemään kesäkuun 2014 loppuun mennessä ja siitä tiedotetaan yksityiskohtaisesti erikseen kaikkia NormiKoneen nykyisiä asiakkaita.

Molemmat osapuolet ovat vakuuttuneita siitä, että nyt solmittu esisopimus antaa mahdollisuuden molemmille edelleen kehittää erikoisosaamisiaan, josta on merkittävää hyötyä molempien osapuolten asiakkaille.

Lotta Maija P